Ovati – laget for nordisk klima

Norge er et land som opplever stadig mer ekstremvær, spesielt om vinteren. Vinteren i Norge kan by på alt fra stormer og flom til kuldegrader og snøskred. Dette stiller høye krav til taket, som må tåle både vær og vind. Taket er også en viktig del av husets utseende og verdi, så det er lurt å velge et tak som både er pent og praktisk.

Gjennom generasjoner har nordmenn valgt betongtakstein som et trygt og holdbart alternativ for sine tak. Betongtakstein er laget av naturlige materialer som sand, sement og vann, og har en lang levetid på opptil 50 år eller mer. Betongtakstein er også motstandsdyktig mot brann, mugg, alger og insekter, og krever lite vedlikehold. Betongtakstein har dessuten et klassisk og tidløst design som passer til de fleste hus og omgivelser.

Men hva om du kunne få et tak som ikke bare beskytter huset ditt, men også produserer strøm? Et tak som utnytter den gratis og fornybare energien fra solen, og reduserer både strømregningen og klimaavtrykket ditt? Et tak som er like solid og slitesterk som betongtakstein, men med et moderne og innovativt preg?

Ovati – laget for nordisk klima 1

Det er her Ovati solcelletakstein kommer inn i bildet. Ovati solcelletakstein er et unikt produkt fra Skarpnes, en av Norges ledende produsenter av betongtakstein. Ovati solcelletakstein er basert på den samme kvaliteten og holdbarheten som tradisjonell betongtakstein, men med et integrert solcellepanel i hver stein. Hver solcelletakstein kan produsere nok strøm til å dekke en del av ditt daglige behov.

Ovati solcelletakstein er enkelt å installere, og krever ingen ekstra konstruksjon eller tilpasning av taket. Solcelletaksteinen er koblet sammen med en spesiell kontakt, og kan enkelt byttes ut hvis det skulle oppstå feil eller skade. Solcelletaksteinen er også designet for å tåle det norske klimaet. Ovati solcelletakstein har et elegant og diskret utseende, som ikke forstyrrer takets helhet eller estetikk.

Med Ovati solcelletakstein får du altså et tak som har alle fordelene ved betongtakstein, pluss muligheten til å produsere din egen strøm. Du får et tak som er smart, bærekraftig og fremtidsrettet. Et tak som gir deg trygghet, komfort og økonomisk gevinst. Et tak som bidrar til et grønnere og renere Norge.

Vil du vite mer om Ovati solcelletakstein og hvordan du kan få det på ditt tak? Besøk vår nettside her: https://www.skarpnes.com/ovati-piloter/pilot-bergen/ eller kontakt oss for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre fra deg!