+ Vi tenker på tak hele tiden, derfor får du et tak som varer

Vi tenker på tak hele tiden, derfor får du et tak som varer 1Gjennom fire generasjoner har familiebedriften Skarpnes hatt ett mål: å holde norske skråtak tette. Norge er et værhardt land. Sammenlignet med de fleste andre, har vi et vekslende klima gjennom de ulike årstidene. Og hvis prognosene er riktige, vil dette bli enda verre i årene som kommer.

Taket er den delen av huset som er mest utsatt for klimatiske påvirkninger. Et tett, robust tak er husets viktigste beskyttelse mot fuktighet og kulde. Da er det godt å vite at hvis du velger en av våre løsninger, får du tilgang til all den takkunnskapen vi har opparbeidet oss siden 1919.

Alle våre stein har 30 års produktgaranti på tetthet, styrke og frostsikkerhet. Undertak er vår store nyhet, og for oss en naturlig sortimentsutvidelse. Nå kan vi tilby deg alt til taket fra én leverandør. Det betyr at du får komplette løsninger.

Vi tenker på tak hele tiden, derfor får du et tak som varer 2NORSK KLIMA + SKRÅTAK = SANT

Laget på Sørlandet, dekker hele Norge

I snart 100 år har vi produsert stein i Norge for norske forhold på våre fabrikker i Grimstad og Arendal. Enten du velger våre solide betongstein eller våre vakre og eksklusive taktegl, kan du være trygg på at Skarpnes alltid leverer produkter av høy kvalitet.

Du vil ha det enkelt

Derfor kan vi nå tilby alt til taket på ett sted. Da har du kun én leverandør å forholde deg til, du kan være trygg på at alt du får passer til hverandre, og du får alt samlet i én leveranse. I tillegg har du tilgang på vår kompetanse og våre ”verktøy” som forenkler både kalkyle og bestilling.

Du vil ha det tilgjengelig

Selv om du får alt du har bestilt i én og samme leveranse til avtalt tid, kan det hende at du trenger mer. Da er det godt å vite at Skarpnes har et distribusjonssystem med mellomlagre rundt om i landet, som sikrer deg raskt påfyll når du trenger det.

Du vil ha det trygt

Ingen har holdt på med norske tak lenger enn oss, noe som har gitt oss en enorm kunnskapsbase. Og all denne kunnskapen deler vi med våre kunder. Hos oss får du kun én leverandør å forholde deg til, garanterte kvalitetsprodukter og all den hjelpen du trenger – fra bestilling til legging.

Vi skal være best på å levere til dine behov