+ Ovati takskole – bli en mester på solcelletak

Vil du lære å legge et tak som både beskytter huset og produserer strøm? Da bør du melde deg på Ovati takskole, et kurs for snekkere og elektrikere som vil bli eksperter på solcelletakstein fra Skarpnes.

Ovati er en integrert solcelletakstein som gir et sømløst og moderne uttrykk på taket. Ovati har de samme egenskapene som ordinær takstein når det gjelder vanntetthet og estetikk. Ovati er en unik mulighet til å begynne din bærekraftige reise.

Ovati takskole - bli en mester på solcelletak 1På Ovati takskole får du teoretisk og praktisk opplæring i hvordan du legger Ovati solcelletakstein på en trygg og effektiv måte. Du lærer om systemet, teknologien, installasjonen og vedlikeholdet av solcelletaket. Du får også tips og råd om hvordan du kan markedsføre deg som en Ovati partner.

For å delta på kurset må du enten melde deg på sammen med en annen i samme firma eller en i et firma du samarbeider med slik at dere er både en snekker og en elektriker. Dette er fordi Ovati solcelletakstein krever både snekker- og elektrikerfaglig kompetanse for å legges riktig.

Når du har gjennomført kurset blir du en Ovati partner og får mulighet til å legge Ovati tak.

Ovati solcelletak er fremtidens takløsning. Bli med på Ovati takskole i dag og ta del i den grønne revolusjonen!

Meld deg på Ovati takskole - Husk at snekker og elektriker må melde seg på hver for seg.

Sertifisering er personlig og det anbefales at utførende og prosjektleder stiller sammen. Snekker og elektriker bør stille sammen på kurs.

Egenandel 3000,- ink mva pr deltaker dekker hotell og mat på kurset.