TAKTEGL – DE LANGE LINJER

Et vakkert hus består av mange detaljer. Detaljer som alle passer sammen og skaper en harmonisk helhet. Taket er en viktig del av dette – og linjene og elegansen i taktegl fra Skarpnes bidrar til å gi huset et eksklusivt uttrykk.

Takteglene beskytter huset mot vær og vind i århundrer. Ja, høykvalitets taktegl gjør faktisk jobben i generasjoner. Skarpnes leverer tekniske taktegl – taktegl med falser som sørger for tette og værbestandige tak. Våre taktegl kan legges på forenklede undertak ved takvinkel over 22 grader.

Tradisjon er en arv i stadig utvikling. Nye elementer i husbygging kommer og går, men de som fungerer blir værende. De blir en del av vår felles kulturarv.

I Norge har taktegl beskyttet hus i mer enn 400 år. Taktegl fra Skarpnes og den tyske produsenten Creaton har mer enn 120 års erfaring og kunnskap. Resultatet blir taktegl av meget høy kvalitet og med flott finish.

Hvorfor velge vår taktegl?
Nye elementer i husbygging kommer og går. De blir en del av vår felles kulturarv. I Norge har taktegl beskyttet hus i mer enn 400 år. Creaton har mer enn 120 års erfaring og kunnskap. Resultatet blir taktegl av høy kvalitet – som varer.

PRODUKTGARANTI: 30 år
LEVETID: 100 år +
VEKT M²: fra 43 kg
LEKTEAVSTAND: Delvis variabel
TAKVINKEL: 15 grader
MODELLER: Melodie, Domino, Futura
OVERFLATE: Natur, engobert, glassert
FARGEUTVALG: 4/6/6
*Priseksempel

Velger du undertakbelegg sammen med betongtakstein, taktegl eller ståltak, fra Skarpnes får du 30 års systemgaranti!