Ledige stillinger

Skarpnes har siden 1919 etablert seg som en solid merkevare i bransjen. Vi har gått fra manuell til fullautomatisk produksjon med innovasjon i fokus. Det som en gang startet med noen enkelte produkter har resultert i fullt produktsortiment med alt til skråtaket. Skarpnes omsetter i dag for ca 150NOK og har i underkant av 50 ansatte. Strategisk lokalisering på Østerhus med kort vei ut til markedet, og ikke minst tilgang på råvarer.

Skarpnes AS er også en solid virksomhet med anerkjente produkter og gode resultater. Skarpnes har som hovedmål å være Norges ledende leverandør av skråtaksprodukter. I Skarpnes er vi opptatt av å jobbe sikkert ved å kontinuerlig analysere risiko og tenke forbedring i alt vi gjør, medarbeidere involveres, og vi gleder oss over teknologiske nyvinninger som gjør at vi kan levere både nye og eksisterende produkter mer effektivt og av høyere kvalitet.

Skarpnes rigger for fremtiden med å ansette personer med kompetanse som vil være med og drive oss videre. Vi har tro på at også mangfold blant våre medarbeidere er en styrke, og ønsker derfor å nå flere kvinnelige medarbeidere, slik at vi i større grad kan bygge et likestilt arbeidsmiljø. Kvinner oppfordres dermed spesielt til å søke, men alle med passende kompetanse er selvfølgelig velkommen som søkere.

Ledige stillinger:

Vi søker selger til å ivareta kunder og samarbeidspartnere i nord.

Link til utlysningstekst:  https://dinhr.easycruit.com/vacancy/2438871/187119?iso=no

Rull til toppen