BETONG > FORNUFTIG VALG

Skarpnes betongtakstein er gjennomfarget og produsert for norske forhold. De er utviklet og kvalitetssikret for å tåle norske værutfordringer – regnfylte høststormer, barske vintre og høye sommertemperaturer.
Utprøving utført av SINTEF Byggforsk av ledende, norsk betongtakstein fant at Skarpnes betongtakstein var tettest. Alle våre takstein leveres med 30 års garanti. Velger du Skarpnes, får du et tak som holder tett.

Hvorfor velge vår betongtakstein?
Betong er blant de mest værbestandige materialene som finnes. Takstein i betong er vedlikeholdsfrie. Skarpnes leverer også vindski- og gavlstein av betong som erstatter vann- og vindbord av tre. Betongtakstein ligger trygt på taket og lar seg ikke påvirke av svingninger i temperaturen. Selv under ekstrem kulde eller varme vil betongstein fra Skarpnes verken krympe eller svelle, og avgir ingen kondens til undertaket. Takstein tåler også å bli gått på – nyttig i forbindelse med snørydding, pipefeiing, tilkomst for maling av hus eller rett og slett inspeksjon. Betongstein har en uslåelig kombinasjon av lang holdbarhet og lav pris.

ENKELKRUM BETONG

Dette er klassikeren fra Skarpnes. Den har samme format i dag som fra starten av i 1919. Skarpnes Enkelkrum viderefører dermed det klassiske nordiske formatet. Produseres med ubehandlet eller edel-belegg overflate. Leveres i 6 forskjellige farger.

> Den klassiske formen gir et rolig preg
> Kan legges med takvinkel fra 15 grader
> Den gode passformen sørger for et meget tett tak
> 30 års garanti i henhold til NS-EN 490
> Norskprodusert
> UV-filter i edel utførelse

DOBBELKRUM BETONG

Dobbelkrum er en sterk, robust takstein som passer like godt på nye som gamle hus. Produseres med ubehandlet, edel-belegg eller RU overflate. Dobbelkrum leveres i tilsammen 13 forskjellige farger.

> Asymmetrisk form gir et levende spill i taket
> Kan legges med takvinkel fra 15 grader
> Skråstilt vannlås bidrar til meget tett tak
> 30 års garanti i henhold til NS-EN 490
> Norskprodusert
> UV-filter i edel utførelse

Dobbelkrum pakning-s

99,-* M²

PRODUKTGARANTI: 30 år
LEVETID: ca. 50-100 år
VEKT M²: fra 38 kg
LEKTEAVSTAND: Variabel
TAKVINKEL: 15 grader
MODELLER: Enkelkrum, dobbelkrum
OVERFLATE: Edel, ubehandlet, ru
FARGEUTVALG: 6/8/5
*Priseksempel